Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 klyfta | Vitlök | |
1 st | Hönsbuljong | |
150 g | Skinka pålägg | |
2 st | Röd Paprika | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 st | Gul Paprika | |
4 krm | Rosmarin - torkad |
Skär paprika och skinka i bitar. Stek paprika och skinka i kastrull med margarin. Lägg i rosmarin, buljong och pressad vitlök. Ha i mer margarin alternativt lite vatten om det blir torrt. Stek tills paprikan är mjuk.
Blanda sist i creme fraiche. Späd med vatten om såsen känns för tjock. Lägg till extra rosmarin och vitlök efter egen smak.
Servera med pasta och sallad.
199,09 kr /kg
199,58 kr /kg
2 Emilskinka Rökt 120g Pärsons
208,33 kr /kg
77,26 kr /kg
69,00 kr /l
89,75 kr /kg
1 426,19 kr /kg