Gå vidare till huvudinnehåll
Avokado och blodgrapecarpaccio
Mari Bergman

Avokado och blodgrapecarpaccio

10 minEnkelt
Fräsch och god förrättssallad som passar perfekt på en buffé.

2 tskOlivolja
1 tskChiliflakes
4 stAvokado
1 stLime
0,5 tskFlingsalt
3 stGrapefrukt
Instruktioner
1

Skala blodgrapen/apelsinerna och skär i tunna skivor. Skiva avokadon. Varva apelsinskivor och avokadoskivor på ett fat. Riv över limeskal, ringla över olja och krydda med chiliflakes och flingsalt.

Bild:

Nurlan Emir

114,25 kr
8 portioner • 12,93 kr per portion
Garant Olivolja Classico Garant
107,00 kr142,67 kr /l

Santa Maria Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
29,00 kr1 035,71 kr /kg

Avokado Mogen Klass1 Chile

4 Avokado Mogen Klass1

2 för 32 kr
Chile, 167 g
67,80 kr101,50 kr /kg

Lime Klass1 Brazil

1 Lime Klass1

4 för 20 kr
Brazil, 94 g
5,95 kr63,30 kr /kg

Garant Flingsalt 170g Garant

1 Flingsalt 170g Garant

Extrapris
Basvaror
170 g
25,00 kr147,06 kr /kg

Grapefrukt Röd Klass1 Spanien

3 Grapefrukt Röd Klass1

2 för 25 kr
Spanien, 330 g
40,50 kr40,91 kr /kg