Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Rödlök | |
20 g | Gräslök - färsk, ca 3 msk | |
4 msk | Äkta Majonnäs | |
150 g | Skivat rågbröd | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Tonfisk i Olja | |
2 krm | Flingsalt |
Skär varje rågkuse i fyra bitar.
Blanda ihop majonäs, avrunnen tonfisk, gräslök, rödlök, crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Klicka tonfiskröran på brödet. Dekorera med tomat och gräslök.
Bild:
Linnea Swärd AD: Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt