Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Ströbröd | |
0,5 st | Gul lök | |
3 dl | Creme Fraiche | |
600 g | Nötfärs | |
3 g | Blandsvamp | |
1 krm | Salt | |
200 g | Kantareller | |
1 st | Schalottenlök |
Blanda färs med ströbröd. Riv lök på ett rivjärn och blanda i. Krydda med salt och peppar.
Forma färsen till biffar. Stek dem i en stekpanna så att de får färg. Hacka schalottenlök fint och lägg ner i stekpannan.
Hacka svamp och lägg ner. Låt fräsa så att den får färg.
Häll i crème fraiche och sherry. Låt såsen puttra och vänd biffarna. Smaka av såsen med salt och peppar.
Servera gärna med kokt potatis och sockerärtor.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt