Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Riven kokos | |
50 g | Mörk chokladkaka | |
50 g | Smör | |
1 tsk | Vaniljpulver | |
1 msk | Sötningsmedel | |
0,5 g | Saffran | |
2 st | Ägg |
Smält smöret i en kastrull. Rör ner vaniljpulver, Sukrin och saffran i det smälta smöret. Låt stå och dra en stund.
Blanda äggen och kokosflingorna i en bunke. Rör i smörblandningen i bunken och blanda väl, gärna med händerna.
Forma degen till ca 10 bollar och platta försiktigt till dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 200 grader i ugn i 10 minuter. Låt svalna. Smält chokladen i vattenbad och ringla över choklad på kakorna.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet