Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 200 g | Riven kokos | |
| 50 g | Mörk chokladkaka | |
| 50 g | Smör | |
| 1 tsk | Vaniljpulver | |
| 1 msk | Sötningsmedel | |
| 0,5 g | Saffran | |
| 2 st | Ägg | |
Smält smöret i en kastrull. Rör ner vaniljpulver, Sukrin och saffran i det smälta smöret. Låt stå och dra en stund.
Blanda äggen och kokosflingorna i en bunke. Rör i smörblandningen i bunken och blanda väl, gärna med händerna.
Forma degen till ca 10 bollar och platta försiktigt till dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 200 grader i ugn i 10 minuter. Låt svalna. Smält chokladen i vattenbad och ringla över choklad på kakorna.

107,50 kr /kg

1 Excellence Mörk Chokladkaka 70%
439,50 kr /kg

8 995,00 kr /kg

0,07 kr /st

39 900,00 kr /kg

4,20 kr /st

72,50 kr