Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Chilimajo | ||
1 msk | Chipotlepasta | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Majonnäs | |
1 krm | Salt | |
Toppings | ||
1 st | Chilipeppar Röd | |
40 g | Fetaost | |
1 st | Salladslök | |
1 st | Lime | |
0,5 klyfta | Vitlök | |
1 krm | Salt | |
2 st | Majskolvar | |
2 msk | Majonnäs |
Grilla majsen på grillen eller i en grillpanna tills dess att den har fått fin färg.
Blanda ihop majonnäs, vitlök och salt i en skål. Pensla ett tunt lager på de varma majskolvarna.
Blanda ihop alla ingredienser till chilimajon och spritsa på majskolvarna.
Toppa med smulad vitost, skivad salladslök och chili. Servera med lime!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Majskolvar Förkokta Klass1 2-p