Gå vidare till huvudinnehåll
Salta chips med kallrökt lax
Malin Andersson

Salta chips med kallrökt lax

15 minEnkelt
Det perfekta tilltugget till drinken eller som en lättare förrätt innan middagen. Dessa chips svänger du ihop i ett nafs och kommer garanterat uppskattas av dina gäster!

100 gLax Kallrökt
100 gChips lättsaltade
50 gRädisor
0,5 stRödlök
0,5 stDill - färsk
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Finhacka rödlöken. Skiva rädisorna tunt. Hacka dill. Skär laxen i mindre bitar.

2

Lägg ut chips på ett fat eller serveringsbricka.

3

Toppa med lax, crème fraiche, rödlök, dill och rädisor. Klart att servera!

Bild:

Kerstin Eriksson

194,35 kr
8 portioner • 12,83 kr per portion
Korshags Kallrökt Laxfilé Skivad ASC
80,50 kr

536,67 kr /kg


Estrella Västkustchips Havssalt
32,50 kr

180,56 kr /kg


Rädisa Knippe Klass1 Italien
14,95 kr

119,60 kr /kg


Lök Röd styck Klass1 Sverige

1 Lök Röd styck Klass1

3 för 12 kr
Sverige, 150 g
4,50 kr

30,00 kr /kg


Dill Kruka EKO Klass1 Sverige

1 Dill Kruka EKO Klass1

Extrapris
Sverige, 1 st
21,95 kr

21,95 kr /st


Garant Creme Fraiche Laktosfri 32%
39,95 kr

79,90 kr /l