Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Tomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 st | Gurka | |
100 g | Rödlök | |
1 krm | Flingsalt | |
240 g | Laxfilé Fryst | |
200 g | Fetaost | |
2 msk | Olivolja | |
200 g | Svarta oliver utan kärnor | |
40 g | Jalapeno Färsk |
Krydda laxen med lite salt och peppar. Hetta upp en stekpanna och stek laxfiléerna i ca 2 min/sida.
Skär tomat och gurka i bitar. Skala och strimla rödlöken tunt. Skiva eller finhacka jalapeño.
Blanda samman alla grönsaker och smula i fetaost. Tillsätt olja och lite peppar och salt.
Lägg upp salladen på en tallrik och servera tillsammans med stekt lax.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt