Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
250 g | Sparris Färsk | |
70 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
5 dl | Ströbröd | |
0,5 tsk | Paprikakrydda | |
2 st | Ägg | |
1 dl | Vatten | |
400 g | Halloumi | |
1 krm | Salt | |
3 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Blanda ihop ströbröd, smör, äggulor, vatten och salt. Ställ i kylskåp i 30 minuter. Tryck därefter ut i en smord ugnsform.
Koka sparrisen i 4 minuter. Tag ur från vattnet och låt svalna.
Riv osten. Vispa äggen och häll i yoghurten och den rivna osten. Salta och krydda med paprikapulver. Häll över i ugnsformen och sprid ut sparrisen ovanpå.
Grädda i 30 minuter på 180 grader.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt