Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,33 msk | Kapris, Hel | |
0,66 dl | Olivolja | |
0,66 msk | Vitvinsvinäger | |
1 krm | Salt | |
0,66 kg | Rödbetor Färsk | |
1,33 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar | |
Tillbehör | ||
50 g | Getost, Chevre |
Skölj och koka rödbetorna tills de är mjuka. Skär dem i skivor och lägg i en skål.
Rör ihop en marinad av olivolja, vitvinsvinäger, kapris, pressad vitlök, salt och peppar. Häll över rödbetorna.
Låt smakerna stå och dra en stund innan servering.
Serveringsförslag: Smula över lite fetaost eller getost för en matigare rätt.
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria