Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Lax | ||
200 g | Pesto Grön | |
500 g | Laxfilé | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Potatissallad | ||
1 st | Dill - färsk | |
125 g | Rädisor | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 msk | Olivolja | |
800 g | Potatis Fast | |
0,5 msk | Vit balsamvinäger | |
62,5 g | Salladslök | |
1 krm | Salt |
Värm ugnen till 175 grader.
Potatissallad: Skölj potatisen och koka i saltat vatten.
Lax: Krydda laxfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnsfast form och fördela pesto över varje laxbit. Sätt in i ugnen i ca 10-12 min.
Potatissallad: Skölj och skiva rädisor, sugarsnaps och salladslök. Grovhacka dillen.
Sila av potatisvattnet och låt potatisen svalna lite. Blanda sedan potatisen med grönsakerna och dillen. Tillsätt olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera laxen tillsammans med potatissalladen.
Näringsvärde: 731 kcal, 31 g protein, 47 g fett, 43 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria