Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
200 g | Tacochips | |
0,5 tsk | Salt | |
1 krm | Cayennepeppar | |
275 g | Mjukost | |
2 dl | Riven Ost | |
1 msk | Smör | |
225 g | Ananas i Fruktkonserver | |
600 g | Fläskfile Färsk | |
230 g | Tacosås | |
3 st | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 225°. Putsa och skär fläskfilén i tärningar. Bryn köttet i smöret ca 5 min. Strö över kryddmixen. Låt ananasen rinna av och skär den i mindre bitar. Tärna tomaterna.
Lägg tacochipsen i en smord ugnssäker form. Fördela fläskfilé, ananas och tomater ovanpå. Strö över salt och peppar. Klicka på mjukost och tacosås. Strö över den rivna osten.
Gratinera mitt i ugnen 10-15 min tills osten fått fin färg.
Servera gratängen med en klick lätt creme fraiche och en sallad av isbergssallad, gurka, majs och rödlök.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
2 Riven Ost Texmex 29% 150g Arla
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla