Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 msk | Tamarisoja | |
320 g | Färsk kycklingfilé | |
0,5 tsk | Vitlökspulver | |
140 g | Broccoli Färsk | |
Het majonnäs | ||
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Tabasco | |
1 dl | Majonnäs |
Het majonnäs: Blanda alla ingredienser för den heta majonnäsen i en liten skål.
Kyckling: Hetta upp olja i en stor stekpanna eller wok på medelhög värme. Stek kyckling tillsammans med vitlök och peppar i några minuter tills kycklingen blir gyllenbrun.
Lägg i broccoli och soja. Rör ihop och stek i några minuter. Broccolin ska fortfarande vara krispig.
Häll upp i portionsskålar och servera tillsammans med majonnäsen på sidan om.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Kyckling Bröstfilé Kronfågel
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria