Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
20 g | Parmesanost | |
1 st | Ägg | |
1 msk | Rödvinsvinäger | |
2 msk | Rapsolja | |
2 msk | Olivolja | |
1 msk | Standardmjölk | |
10 g | Sardeller | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
100 g | Rödlök | |
1 krm | Salt | |
260 g | Färsk kycklingfilé | |
250 g | Romansallat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Gurka | |
240 g | Plommontomater |
Dressing: blanda ihop äggula, vitlök, vinäger, mjölk och finhackade sardeller.
Tillsätt oljan lite i taget och vispa samtidigt. Blanda ner osten och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Stek kycklingen och krydda med salt och peppar.
Skölj salladen och skär i mindre bitar.
Skär tomaterna i två delar på mitten och skiva löken sedan är det dags att montera ihop salladen med kyckling och ringla över dressingen.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Kyckling Bröstfilé Kronfågel