Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Gröna Linser Förkokta | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
1 msk | Potatismjöl | |
3 msk | Balsamvinäger | |
300 g | Morötter | |
120 g | Syltlök | |
1 dl | Persilja - färsk | |
1 klyfta | Vitlök | |
180 g | Baguette | |
0,5 msk | Olivolja | |
1 st | Lagerblad | |
300 g | Falukorv | |
3 dl | Vatten | |
20 g | Bacon Skivat | |
200 g | Gul lök |
Skär morötter, lök och bacon i små tärningar, låt småfräsa i oljan ett par minuter. Tillsätt buljongtärning, lagerblad och vatten, låt koka 5 minuter. Häll i konserverade linser, korv och pressa i vitlök. Låt småkoka ett par minuter. Red eventuellt av med potatismjöl utrört i vatten. Droppa över med balsamvinäger, garnera med syltlök och persilja. Servera med baguette.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta