Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
1 l | Apelsinjuice | |
1 msk | Smör | |
4 st | Kvisttomater | |
280 g | Bacon Skivat | |
70 g | Leverpastej | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 st | Ägg | |
4 st | Formfranska | |
200 g | Prinskorv | |
200 g | Färska champinjoner |
Stek baconet utan smör i en teflonstekpanna. Låt det rinna av. Halvera stora svampar och stek dem i smör. Salta och peppra. Gör små snitt i ändarna på prinskorven och stek dem i smör på medelvärme till fin färg. Stek äggen. Halvera tomaterna och stek dem. Rosta brödet och servera med leverpastej och gurka. Servera brunchen med te och juice.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria