Gå vidare till huvudinnehåll
Latmanspasta med tonfisk
Mia Troberg

Latmanspasta med tonfisk

30 minEnkelt
167,30 kr
4 portioner19,42 kr per portion
Snabblagad och smarrig pastarätt som står på bordet på nolltid!

Latmanspasta
1 mskBasilika - fryst
1 mskOlivolja
1 mskVitvinsvinäger
1 dlVatten
1 stGul lök
3 klyftaVitlök Vanlig
3 stKvisttomater
280 gSpaghetti Fullkorn
400 gTonfisk i Olja
Tillbehör
250 gVanliga morötter
Instruktioner
1

Latmanspasta: Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.

2

Tillbehör: Skala och skär morötter i stavar.

3

Latmanspasta: Skala och hacka lök och vitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs lök och vitlök. Skölj och dela tomater i bitar. Tillsätt tomater, vinäger och vatten och låt koka i 5 minuter.

4

Tillsätt tonfisk och basilika, rör runt och låt allt bli varmt.

5

Tillsätt den kokta pastan och servera tillsammans med morotsstavar.

Näringsvärde: 608 kcal, 35 g protein, 22 g fett, 64 g kolhydrater.