Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Rödkålssallad | ||
250 g | Rödkål Färsk | |
2 st | Äpplen | |
50 g | Valnötter | |
Dressing | ||
1 msk | Olivolja | |
1 tsk | Äppelcidervinäger | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Dijonsenap |
Strimla rödkålen fint och krama den mjuk med händerna. Skölj, kärna ur och tärna äpplena. Hacka valnötterna grovt.
Blanda kål och äpplen i en serveringsskål. Rör ihop dressingen och häll över salladen.
Toppa avslutningsvis med valnötterna.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Äpple Svenska "Aroma" Klass1
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria