Gå vidare till huvudinnehåll
Rödkålssallad med äpplen och valnötter

Rödkålssallad med äpplen och valnötter

10 minEnkelt
107,95 kr
4 portioner 8,21 kr per portion
Pigga upp julbordet med en härlig och fräsch rödkålssallad, äpplena och valnötterna ger en spännande twist. Både snabb- och lättlagad julmat!

Rödkålssallad
250 gRödkål Färsk
2 stÄpplen
50 gValnötter
Dressing
1 mskOlivolja
1 tskÄppelcidervinäger
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskDijonsenap
Instruktioner
1

Strimla rödkålen fint och krama den mjuk med händerna. Skölj, kärna ur och tärna äpplena. Hacka valnötterna grovt.

2

Blanda kål och äpplen i en serveringsskål. Rör ihop dressingen och häll över salladen.

3

Toppa avslutningsvis med valnötterna.

Bild:

Susanna Livijn Wexell