Gå vidare till huvudinnehåll
Gruyerefyllda dadlar med rostad mandel
Mari Bergman

Gruyerefyllda dadlar med rostad mandel

15 minEnkelt
Ett gott litet tilltugg som passar perfekt till drinken eller fredagsmyset.

1 tskHonung Flytande
2 krmFlingsalt
16 stDadlar Färska
16 stMandlar
150 gGruyerost
Instruktioner
1

Rosta mandlarna i en torr panna. Tillsätt honung och flingsalt. Blanda om och låt mandlarna svalna.

2

Kärna ur dadlarna. Skär osten i små kuber. Fyll varje dadel med en ostbit och toppa med en rostad mandel.

3

Lägg upp på ett vackert fat och servera!

Bild:

Nurlan Emir

185,35 kr
8 portioner • 14,27 kr per portion
Garant Eko Flytande Honung EKO
54,50 kr

155,71 kr /kg


Garant Flingsalt

1 Flingsalt

-20%
Basvaror
170 g
22,80 kr

28,50 kr


Färska Dadlar EKO Klass1 Iran

1 Färska Dadlar EKO Klass1

Slut i lager
Iran, 400 g
41,95 kr

104,88 kr /kg


Garant Sötmandel
41,50 kr

207,50 kr /kg


Wernerssons Le Gruyère Classic Opastöriserad Ost
101,90 kr

509,50 kr /kg