Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Picklad rödlök | ||
2 dl | Strösocker | |
1 dl | Ättiksprit | |
2 st | Rödlök | |
3 dl | Vatten | |
Topping | ||
1 st | Chilipeppar Röd | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Riven Cheddarost | |
200 g | Tortillachips | |
230 g | Tacosås | |
360 g | Vegetarisk Färs | |
150 g | Fetaost |
Blanda ättika, vatten och socker i en bunke eller hög skål. Rör tills sockret löst sig. Skiva rödlöken i tunna skivor. Lägg ner rödlöken i lagen och blanda. Häll över i en tättslutande burk, förvara svalt.
Lägg ut nachochips på en plåt med bakplåtspapper.
Fördela färs, riven cheddar, smulad fetaost och tacosås över chipsen och gratinera i ugn, 200 grader ca 15 minuter.
Toppa sedan med crème fraiche, picklad lök och finhackad chilipeppar.