Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Citron | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Rosmarin - färsk | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 dl | Ströbröd | |
100 g | Smör | |
1 msk | Flingsalt | |
1,3 kg | Lammracks | |
1 st | Bladpersilja - färsk |
Mixa persilja, rosmarin, citronskal, skalad vitlök, flingsalt, svartpeppar och smör i en matberedare till en jämn smet. Rör ner ströbrödet och bred på lammracksen.
Grilla racksen i mitten av ugnen, 175 grader, 15-20 minuter, eller till önskad innertemperatur 55-58 grader. (vid 55 grader är köttet fortfarande rosa.)
Bild:
Ewa K. Andinsson
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt