Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Pepparrotscashew | ||
1 krm | Salt | |
1 tsk | Pepparrot Färsk | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
0,5 dl | Vatten | |
Soppa | ||
1 st | Vitlök Vanlig | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 msk | Grönsaksbuljong Eko | |
0,25 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Citron - Eko | |
1 krm | Flingsalt | |
1,5 dl | Vatten | |
1 st | Avokado |
Soppa: Skala rödlök och vitlök. Gröp ur avokadoköttet.
Lägg alla ingredienser till soppan i en matberedare och mixa slät. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i en skål och diska ur matberedaren.
Pepparrotscashew: Mixa cashewnötterna till ett smul i matberedaren och tillsätt vatten, riven pepparrot och en nypa salt.
Toppa soppan med en liten pepparrotsklick.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria