Gå vidare till huvudinnehåll
Grönärtssoppa med pepparrotscashew
Mari Bergman

Grönärtssoppa med pepparrotscashew

30 minEnkelt
208,25 kr
2 portioner 18,17 kr per portion
En god och snabblagad rawfoodsoppa på gröna ärtor. Pepparrotscashew ger soppan ett härligt sting.

Pepparrotscashew
1 krmSalt
1 tskPepparrot Färsk
50 gCashewnötter Naturella
0,5 dlVatten
Soppa
1 stVitlök Vanlig
250 gGröna Ärtor Frysta
1 mskGrönsaksbuljong Eko
0,25 stRödlök
1 krmSvartpeppar
2 mskCitron - Eko
1 krmFlingsalt
1,5 dlVatten
1 stAvokado
Instruktioner
1

Soppa: Skala rödlök och vitlök. Gröp ur avokadoköttet.

2

Lägg alla ingredienser till soppan i en matberedare och mixa slät. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i en skål och diska ur matberedaren.

3

Pepparrotscashew: Mixa cashewnötterna till ett smul i matberedaren och tillsätt vatten, riven pepparrot och en nypa salt.

4

Toppa soppan med en liten pepparrotsklick.

Bild:

Sanna Livijn Wexell