Gå vidare till huvudinnehåll
Mild mangokyckling med bulgur och brysselkål

Mild mangokyckling med bulgur och brysselkål

30 minEnkelt
230,70 kr
4 portioner 30,18 kr per portion
Familjekassen v8

Till servering
250 gBulgur
400 gBrysselkål
Mangokyckling
600 gKycklingfile
1 stHönsbuljong
4 mskMango Chutney
0,5 mskCurry
1 dlVispgrädde
2,5 dlVatten
0,5 stRöd Paprika
0,5 stZucchini
Instruktioner
1

Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar.

2

Kycklinggryta: Skär kycklingen i mindre bitar.

3

Hetta upp lite smör eller olja i en gryta och fräs kycklingen där i. Tillsätt curry och rör om.

4

Häll på grädde, vatten, buljongtärning och mango chutney.

5

Skölj paprikan och zucchinin. Skär zucchinin på längden och skiva sedan i halvmånar. Tärna paprikan och tillsätt, tillsammans med zucchinin, till grytan.

6

Låt grytan koka 10-12 minuter, och smaka sedan av med salt och eventuellt lite peppar.

7

Koka brysselkål enligt förpackningens anvisningar.

Servera den söta kycklinggrytan med bulgur och brysselkål.