Gå vidare till huvudinnehåll
smak av svea toppbild

FRAMTIDENS MAT ÄR HÄR

Med Smak av Svea kan du välja både och. Vår Nötfärs är gjord av 100 % nötkött. Vår Både & färs är gjord av 50 % nötkött och 50 % lins. Alltid 100 % smakrik med rena råvaror från KRAV-märkta gårdar i Sverige. Äntligen är framtidens mat här!

Nötfärs 12% EKO/KRAV
Färskvarugaranti i 4 dagar
Ekologiskt
KRAV
Kött från Sverige
EU Organic Farming
81,95 kr

163,90 kr /kg

Slut hos leverantör
Nötfärs 12% EKO/KRAV

500 g, Smak av SVEA

En mustig nötfärs som är mald med särskilt omsorg. Det ger en rik, fin smak och konsistens som lyfter alla dina färsrätter. KRAV-märkt färs från gårdar i Sverige.

Färs Nötkött och Linser 12% EKO/KRAV
Färskvarugaranti i 4 dagar
Ekologiskt
KRAV
Från Sverige
EU Organic Farming
49,95 kr

124,88 kr /kg

Slut hos leverantör
Färs Nötkött och Linser 12% EKO/KRAV

400 g, Smak av SVEA

Hälften nötfärs, hälften växtfärs med färg & fibrer från lins. Med mustig smak och krispig textur passar Både & till alla dina färsrätter. Bara rena råvaror. Framtidens mat är här! En KRAV-märkt färs från gårdar i Sverige.

Så lagar du Både & färs

1. Använd som vanligt. Både & passar alla dina vanliga recept precis som om du hade 500 g nötfärs. Den är dryg och linsen bidrar till att den ökar i volym vid tillagning.


2. Stek färsen. Vill du använda Både & i en sås får du bäst resultat om du steker den först – beroende på panna kan du behöva lite mer fett än vanligt. Rör ordentligt då linsen gör att den snabbare får en krispig yta än enbart nötfärs.


3. Öka mängden vätska. Linserna expanderar så tillsätt mer vätska om det behövs.


4. Krydda som du vill. Både & smakar naturligt av det den består av, linser och nötkött. Krydda efter tycke och smak, allt från lite olja och salt till taco eller orientaliskt blir jättegott!