Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Vetemjöl | |
0,5 tsk | Salt | |
1 msk | Rapsolja | |
4 dl | Havredryck Naturell | |
0,5 tsk | Bakpulver | |
1 msk | Strösocker | |
1,5 msk | Sojamjöl | |
1 msk | Margarin Mjölkfritt | |
0,5 tsk | Vaniljpulver | |
0,5 msk | Majsstärkelse |
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Häll i havremjölken under omrörning och vispa till en jämn smet.
Avsluta med att vispa i rapsolja eller annat mjölkfritt alternativ. Om du använder kokosolja eller mjölkfritt margarin, smält detta först på låg värme på spisen.
Hetta upp mjölkfritt margarin i en stekpanna och stek tunna pannkakor.
Servera med färska bär eller din favoritsylt!
Bild:
Jessica Hellstedt
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Bourbonvanilj Pulver 10g Khoisan Gourmet